Bardiensten

REGLEMENT BARDIENSTEN

1. Elk senior lid dient circa twee á drie bar- of keukendiensten per jaar te doen. Commissieleden dienen één tot twee bardiensten te vervullen.  

2. Elke barmedewerker dient in het bezit te zijn van het Certificaat IVA (Instructie Verantwoord Alcoholgebruik). Van het behaalde certificaat dient een exemplaar te worden gemaild naar [email protected] 

3. Indien je een bardienst draait, moet je ook achter de bar aanwezig zijn.

4. Tijdens je bardienst is het nuttigen van een drankje toegestaan, echter wel beperkt en ALCOHOLVRIJ(maximaal twee consumpties). Deze consumpties graag wel aanslaan op de kassa (betaal > wegboeken > bardienst). Het geven van een rondje op deze manier is niet toegestaan.  

5. Wanneer je een bardienst NIET kunt doen, moet je ZELF voor vervanging zorgen; of door te ruilen of iemand van de lijst van afkopers te benaderen. Leden die hiervan gebruik maken moeten zichzelf eerst inplannen voor een bardienst en op een later moment zelf een afkoopdienst benaderen via WhatsApp. De kosten voor de afkoop van een bardienst bedragen 35 euro en kunnen via een Tikkie worden overgemaakt aan de afkoper. Wanneer dit uiteindelijk gedaan is graag doorgeven aan [email protected] wie de bardienst daadwerkelijk gaat doen, zodat toegang tot het clubhuis geregeld kan worden (noodzakelijk om de kantine te kunnen betreden). 

6. Het inplannen van een bardienst kan op twee manieren: via de ClubApp of via de website. Indien je zelf geen bardienst inplant zal deze door Frans Kanters worden ingedeeld. Voor deze bardiensten gelden dezelfde regels als bovengenoemd.  

Voor algemene zaken over de bar (dus niet over de planning) kun je een mail sturen naar [email protected]

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 773 546

Tennispark TV Bernissepark

Melkweg 11
3214 GM Zuidland

KVK-nummer

83437657