TV Bernissepark

Welkom op de website van TV Bernissepark. Wij zijn sinds juli 2021 een nieuwe tennisvereniging, die ontstaan is uit LTV Zuidland en LTV Bernisse. Vanaf 26 augustus 2022 spelen we op ons prachtige nieuwe park aan de Melkweg 11 in Zuidland. We hebben daar de beschikking over 5 tennisbanen (MatchClay-ondergrond, all weather banen), 2 padelbanen en een oefenkooi.

TV Bernissepark heeft op dit moment ca. 440 leden. Veel leden zijn actief bezig in allerlei commissies en ruim de helft van de leden speelt ook competitie. Daarnaast zijn wij een gezellige vereniging waar veel activiteiten worden georganiseerd en dan hebben we het niet alleen over tennis, maar ook quizavonden en spelletjesavonden worden regelmatig georganiseerd. 

Onze vernieuwde website hebben wij dusdanig aangepast dat het voor mensen die op zoek zijn naar informatie over onze tennisvereniging,  ook op een eenvoudige wijze te vinden èn te lezen is.

Wij hopen dat onze site kan bijdragen aan uw keuze om eventueel lid van onze vereniging te worden.
Maar hoe volledig we ook proberen te zijn, het kan voorkomen dat u nog vragen heeft waarop u geen antwoord vindt. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met een van onze bestuursleden, wij helpen u graag verder.

Namens TV Bernissepark,
Arie de Snaijer (voorzitter)

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 773 546

Tennispark TV Bernissepark

Melkweg 11
3214 GM Zuidland

KVK-nummer

83437657