TV Bernissepark

Welkom op de website van TV Bernissepark. Wij zijn sinds juli 2021 een nieuwe tennisvereniging, die ontstaan is uit LTV Zuidland en LTV Bernisse. Momenteel bespelen we nog onze "oude" parken in Zuidland en Heenvliet, maar in juli 2022 gaan we verhuizen naar ons nieuwe park aan de Melkweg in Zuidland. We krijgen daar de beschikking over 5 tennisbanen (MatchClay-ondergrond, all weather banen) en 2 padelbanen.

TV Bernissepark heeft op dit moment ca. 250 leden. Tevens zijn er bij ons veel leden actief bezig in allerlei commissies en speelt ruim de helft ook competitie. Daardoor zijn wij een gezellige vereniging waar veel activiteiten worden georganiseerd en dan hebben we het niet alleen over tennis, maar ook quizavonden en spelletjesavonden worden regelmatig georganiseerd. Zeker in de wintermaanden worden deze activiteiten gehouden om het saamhorigheidsgevoel binnen onze vereniging ook in die periode vast te houden.

Onze vernieuwde website hebben wij dusdanig aangepast dat het voor mensen die op zoek zijn naar informatie over onze tennisvereniging,  ook op een eenvoudige wijze te vinden èn te lezen is.

Wij hopen dat onze site kan bijdragen aan uw keuze om eventueel lid van onze vereniging te worden.
Maar hoe volledig we ook proberen te zijn, het kan voorkomen dat u nog vragen heeft waarop u geen antwoord vindt. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met een van onze bestuursleden, wij helpen u graag verder.

Namens TV Bernissepark,
Arie de Snaijer (voorzitter)

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 452 481

Tennispark TV Bernissepark

Molendijk 21D
3214 VG Zuidland

KVK-nummer

83437657