Park aan de Melkweg

Op deze pagina krijgt u een beeld van de bouw van ons nieuwe park aan de Melkweg in Zuidland (2021-2022):

Het ontwerp van de architect (HDK Architecten, https://www.hdk-architecten.nl)

De voorbereidende werkzaamheden zijn begonnen (juni 2021)

Op dit moment (november 2021) worden de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw gedaan. Op de hoek van Kerkweg/Melkweg staat een groot bord.

 

Vrijdag 14 januari 2022 is een speciale dag: op die dag wordt de eerste paal geslagen voor het nieuwe park. Els Nooteboom, Cees van Sintmaartensdijk en Fay van Dam zijn hier als leden het dichtst bij betrokken. Els is het langst lid bij LTV Bernisse, Cees het langst bij LTV Zuidland en Fay is het jongste lid van TV Bernissepark:

filmpje eerste paal

Eind februari staat het metalen geraamte van het clubhuis al op z'n plaats en is de drainage aangelegd:

 

Op zaterdag 14 april is er een "open dag" voor leden en omwonenden. Op de bouwplaats kan gekeken worden hoever de bouw is gevorderd. Mede dankzij het mooie voorjaarsweer is er veel belangstelling en de belangstellenden kunnen zelfs meedoen met een quiz, waarin allerlei vragen over de bouw aan bod komen. Voorbeeld van zo'n vraag: "Hoeveel m2 bedraagt de oppervlakte van het park?" Antwoord: 6180 m2

50    

Begin juni 2022 verlopen de bouwwerkzaamheden nog keurig op schema en worden de contouren van het nieuwe park al duidelijk. De banen zijn aangelegd, de verlichting is geplaatst en het hekwerk rondom het park is ook al grotendeels geplaatst.

Op dit moment wordt er vooral hard gewerkt aan de binnen- en buitenkant van het clubhuis.

Medio juli komt de oplevering van het park heel dichtbij: de laatste werkzaamheden worden verricht. Binnen en buiten is de prachtige houten betimmering inmiddels aangebracht en de led-lampen hebben dinsdag 12 juli voor de eerste keer gebrand.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 773 546

Tennispark TV Bernissepark

Melkweg 11
3214 GM Zuidland

KVK-nummer

83437657