Lid worden

Algemeen
Leuk dat je eens op de website van TV Bernissepark komt kijken om te zien of tennis een sport voor jou is. Het maakt bij tennis niet uit of je nu van teamsport of van vaste sparringspartners houdt, van recreatief of fanatiek sporten en of je nu kind of volwassen bent: tennis is een sport voor iedereen.

Bij TV Bernissepark kan je bijna het gehele kalenderjaar tennissen op onze vijf banen.
Als lid van TV Bernissepark kun je recreatief gaan spelen met bekenden, maar ook deelnemen aan tennisles, diverse toernooien, diverse competities, de wekelijkse racketavond of de koffieochtend. Daarnaast krijgen wij in 2022 op ons nieuwe park aan de Melkweg in Zuidland ook nog de beschikking over twee padelbanen. Kijk gerust verder op onze website naar de foto’s en verdere informatie over de activiteiten die wij organiseren als tennisvereniging.

Contributie
De jaarlijkse contributie/lidmaatschap bedraagt: 
5 jaar t/m 11-jaar: €60,-  (eenmalig €7,50 inschrijfgeld)
12 jaar t/m 17 jaar: €90,- (eenmalig €15,- inschrijfgeld)
18 jaar en ouder: €140,- (eenmalig €25,- inschrijfgeld)

Het verenigingsjaar is gelijk aan het kalenderjaar en loopt van 1 januari t/m 31 december. Een lidmaatschap geldt altijd voor het hele verenigingsjaar en wordt stilzwijgend met een jaar verlengd. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvangt u hiervan per email een bevestiging.

Nieuwe leden
Aanmelding van nieuwe leden loopt via de secretaris/ledenadministratie. 
U kunt online het aanmeldingsformulier invullen en vergezeld van een recente pasfoto (alleen gezicht zoals een pasfoto - jpg formaat) opslaan. 
Door het invullen en opsturen van dit formulier verklaart u tevens kennis te hebben genomen van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van TV Bernissepark, zoals gepubliceerd op deze website.

Spelen
Uw aanmelding wordt doorgegeven aan de KNLTB die voor u een spelerspasje maakt. Dit pasje wordt binnen een week opgestuurd naar de vereniging. U hebt dit nodig om te kunnen spelen en voor toegang tot het clubhuis via de hal. Met het pasje kan ook afgehangen worden op het afhangbord. 
 
Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen aan het eind van het verenigingsjaar. Na ontvangst van een opzegging ontvangt u hiervan een schriftelijke bevestiging. 

Enthousiast geworden?
Ben je al helemaal enthousiast geworden en wil je het zelf ook gaan proberen? Inschrijven kan het snelste manier door het formulier op onze website in te vullen (rechtsboven op de website) of via deze link: https://www.tvbernissepark.nl/lid_worden

Heb je vragen over het lidmaatschap en de mogelijkheden stuur dan een mailtje naar onze secretaris ([email protected] bernissepark.nl)

 

Statuten: Statuten TV Bernissepark

Huishoudelijk reglement: Huishoudelijk reglement TV Bernissepark

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 452 481

Tennispark TV Bernissepark

Molendijk 21D
3214 VG Zuidland

KVK-nummer

83437657