Lid worden

 

!!VANAF 10 JANUARI 2024 HEBBEN WE (WEER) EEN LEDENSTOP VOOR SENIOREN IN MOETEN STELLEN. JE KUNT JE WEL AANMELDEN, MAAR JE WORDT OP EEN WACHTLIJST GEPLAATST. JEUGDLEDEN T/M 17 JAAR KUNNEN ZICH WEL ZONDER PROBLEMEN AANMELDEN ALS LID!!

Algemeen
Leuk dat je eens op de website van TV Bernissepark komt kijken om te zien of tennis een sport voor jou is. Het maakt bij tennis niet uit of je nu van teamsport of van vaste sparringspartners houdt, van recreatief of fanatiek sporten en of je nu kind of volwassen bent: tennis is een sport voor iedereen.

Bij TV Bernissepark kan je bijna het gehele kalenderjaar tennissen op onze vijf banen en padellen op twee banen.
Als lid van TV Bernissepark kun je recreatief gaan spelen met bekenden, maar ook deelnemen aan tennisles, diverse eendagstoernooien, diverse competities of de koffieochtend. Kijk gerust verder op onze website naar de foto’s en verdere informatie over de activiteiten die wij organiseren als tennisvereniging.

Contributie
De jaarlijkse contributie/lidmaatschap bedraagt: 
5 jaar t/m 11-jaar: €60,-  (eenmalig €7,50 inschrijfgeld)
12 jaar t/m 17 jaar: €90,- (eenmalig €15,- inschrijfgeld)
18 jaar en ouder: €140,- (eenmalig €25,- inschrijfgeld)

Het verenigingsjaar is gelijk aan het kalenderjaar en loopt van 1 januari t/m 31 december. Een lidmaatschap geldt altijd voor het hele verenigingsjaar en wordt stilzwijgend met een jaar verlengd. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvangt u hiervan per email een bevestiging.

Nieuwe leden
Aanmelding van nieuwe leden loopt via de secretaris/ledenadministratie. 
U kunt online het aanmeldingsformulier invullen en vergezeld van een recente pasfoto (alleen gezicht zoals een pasfoto - jpg formaat) opslaan. 
Door het invullen en opsturen van dit formulier verklaart u tevens kennis te hebben genomen van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van TV Bernissepark, zoals gepubliceerd op deze website.

Spelen
Uw aanmelding wordt doorgegeven aan de KNLTB en wij zorgen voor een RFID-ledenpas. Deze pas hebt u nodig om te kunnen spelen en voor toegang tot het park via de toegangspoort. Daarnaast heeft ook iedereen de beschikking over een digitale pas in de ClubApp, waarmee je je kunt legitimeren tijdens competities of open toernooien.
 
Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen aan het eind van het verenigingsjaar. Na ontvangst van een opzegging ontvangt u hiervan een schriftelijke bevestiging. 

Enthousiast geworden?
Ben je al helemaal enthousiast geworden en wil je het zelf ook gaan proberen? Inschrijven kan het snelste manier door het formulier op onze website in te vullen (rechtsboven op de website) of via deze link: https://www.tvbernissepark.nl/lid_worden

Heb je vragen over het lidmaatschap en de mogelijkheden stuur dan een mailtje naar onze secretaris (secretaris@tv bernissepark.nl)

Statuten: Statuten TV Bernissepark

Huishoudelijk reglement: Huishoudelijk reglement TV Bernissepark

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 773 546

Tennispark TV Bernissepark

Melkweg 11
3214 GM Zuidland

KVK-nummer

83437657