TV Bernissepark Estron-Marlog Open 2022

TV Bernissepark Estron-Marlog Open

Van 13 t/m 18 juni 2022, Zuidland

 
Het TV Bernissepark Estron-Marlog Open Toernooi 2022 zit er weer op. Ondanks een beperkt aantal inschrijvingen (61) kunnen we terug zien op een geslaagd en gezellig toernooi. Doordat alle onderdelen in poule vorm werden afgewerkt waren er veel wedstrijden (60) en was het park van maandagavond tot zaterdagmiddag goed gevuld. In de loop van de week steeg de spanning in de wedstrijden gelijk op met de buiten temperatuur. Op zaterdagmiddag bij de afsluitende partijen bereikte de buitentemperatuur de 30oC en was er veel water en natte doeken nodig voor verkoeling. Ondanks deze problemen werden alle partijen afgespeeld en konden de winnaars met hun verdiende prijs huiswaarts gaan.
Natuurlijk kan een toernooi niet floreren zonder de ondersteuning van velen. De parkcommissie die de banen in prima staat heeft gebracht en gehouden, de barcommissie en de vrijwilligers achter de bar, en de promocommissie voor hun inspanningen om het toernooi bij iedereen onder de aandacht te brengen. En natuurlijk de bijdragen van al onze sponsoren. Estron en de MCD extra dank voor de attentie (pen en flesje water) die alle deelnemers mochten ontvangen. Tot slot natuurlijk alle deelnemers, zonder wie er geen toernooi zou zijn en die er voor gezorgd hebben dat we mooie partijen te zien kregen. Iedereen veel dank voor jullie inzet.
Dit was ons laatste Open Toernooi op ons park aan de Molendijk in Zuidland. Volgens de planning speelt de T.V. Bernissepark vanaf a.s. september op het nieuwe park aan de Melkweg in Zuidland en zullen we daar volgend jaar ons TV Bernissepark Estron-Marlog Open Toernooi 2023 spelen. Wij hopen u dan in grote getalen te mogen begroeten.

Nadere informatie: [email protected]

Onze toernooi sponsoren 
ESTRON GROUP: https://www.estron-group.com
MARLOG CAR HANDLING: https://www.marlog-car-handling.eu/
MELENS OPTICIENS & AUDICIENS:  https://www.melensoptiek.nl/
BIKE TOTAAL LEENSVAART RIJWIELEN: https://leensvaart.biketotaal.nl/
MINEKUS - BUITENGEWOON: https://minekus.nl
BERNISSE B.V. | RENOVATIE & AFBOUW: https:/www.bernissebv.nl
ALUKU: https://aluku.nl/
PEINEMANN KRANEN: https://www.peinemann.nl/nl/
GREEN & MORE STYLING: http://greenandmorestyling.nl/
SCHOONHEIDSSALON DYON: https://www.facebook.com/Schoonheidssalon-Dyon-489519681443234/
WIJNKOPERIJ TON GRAUSS, https://www.wijnkoperijtongrauss.nl/  
Verdere sponsoren zijn:
* Slagerij van Koppen
* MCD Supermarkt
* Anja Haarstudio

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 773 546

Tennispark TV Bernissepark

Melkweg 11
3214 GM Zuidland

KVK-nummer

83437657